وجود 14 میلیون هکتار کانون بحرانی خسارت زا در اراضی کشاورزی و روستا ها
معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از وجود 14 میلیون هکتار کانون بحرانی خسارت زا در اراضی کشاورزی، روستا ها و جاده ها خبر داد و گفت: در بخش منابع آب و بیابان زدایی دانش بومی خوبی وجود دارد و در کنترل عوامل بیابان زایی و کنترل سیلاب باید اقدامات دفتر کنترل سیل و امور بیابان تلفیقی و مشترک انجام شود.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری دکتر شهاب از وزارت جهاد کشاورزی، حسن وحید در جلسه مدیریت جامع حوزه آبخیز اظهار کرد: از آنجایی که کار در عرصه های بیابانی و کانون های فرسایش بادی اقدامی دشوار و آسیب پذیر است، بنابراین با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت موثر جوامع محلی و هدفگذاری طرح کاشت یک میلیارد درخت انتظار می رود که نسبت به خنثی سازی تخریب سرزمین نقش خود را ایفا کنیم.
معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از وجود 14 میلیون هکتار کانون بحرانی خسارت زا به اراضی کشاورزی، روستا ها و جاده ها خبر داد و گفت: در بخش منابع آب و بیابان زدایی دانش بومی خوبی وجود دارد و در کنترل عوامل بیابان زایی و کنترل سیلاب باید اقدامات دفتر کنترل سیل و امور بیابان تلفیقی و مشترک انجام شود.
معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: کنترل و کاهش 20 درصدی کانون های بحرانی فرسایش بادی در برنامه هفتم توسعه به عنوان یک هدف بزرگ تاکید شده است.
وی، استفاده از ظرفیت نهاد های بین المللی در برنامه ریزی های عملیاتی را ضروری برشمرد و ادامه داد: این ها ابزار هایی است که در هماهنگ کردن تدوین برنامه های منطقه ای از جمله گرد و غبار به کار گرفته می شوند.
وحید، همچنین به ابلاغیه وزارت کشور اشاره و اضافه کرد: وزارت کشور خواستار تعیین سطوح مناطق بیابانی و نقش و مشارکتی که دهیاران می توانند در احیای مناطق بیابانی داشته باشند، شده است.
در جلسه مدیریت جامع حوزه آبخیز، مدیران کل منابع طبیعی استان های البرز و قزوین گزارش هایی را درباره تالاب «صالحیه» که مرز مشترک بین این 2 استان است و می تواند با تولید گرد و غبار، چالش هایی برای استان البرز و پایتخت داشته باشد، ارایه کردند.
در این جلسه غلامرضا هادربادی مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان منابع طبیعی درباره شاخص های ارزیابی و تعهدات اجرایی استان ها در بخش بیابان و ترحم بهزاد مدیرکل دفتر امور مراتع در خصوص مدیریت چرای دام، انجام اقدامات حفاظتی و ایجاد هلالی های آبگیر و مدیران کل منابع طبیعی استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی نیز گزارش هایی را از حوزه های بیابانی استان های مربوطه و اقدامات بیابان زدایی ارایه کردند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وجود 14 میلیون هکتار کانون بحرانی خسارت زا در اراضی کشاورزی و روستا ها" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وجود 14 میلیون هکتار کانون بحرانی خسارت زا در اراضی کشاورزی و روستا ها"، کلیک کنید.