بهترین آموزش پایتون با سرفصل های جامع
در دنیای امروز، آموزش پایتون و هوش مصنوعی بسیار اهمیت دارد و میتواند در تمامی زمینهها و شغلها کمک بزرگی باشد. اگر شما در حال فعالیت در یک شغل یا حوزه خاص هستید، یادگیری پایتون و هوش مصنوعی را جدی بگیرید و آن را در اولویت خود قرار دهید. برای این منظور، دوره مجتمع فنی تهران پایتون یکی از جامعترین و کاملترین دورهها در حوزه آموزش پایتون به زبان فارسی است که توسط دانشجویار ارائه میشود.
یادگیری پایتون نه تنها به عنوان یک زبان برنامهنویسی چند منظوره، بلکه به عنوان یکی از ابزارهای اساسی برای توسعه وب، دادهکاوی، هوش مصنوعی، و تحلیل دادهها شناخته میشود. با استفاده از منابع آموزشی مناسب، شما میتوانید به یک برنامهنویس حرفهای در زمینه پایتون تبدیل شوید و به طور مداوم مهارتهای خود را بهروزرسانی کنید.
در بخش میانی این مقاله، خبر خوب این است که مجتمع فنی تهران نیز دورههای آموزشی پایتون را برگزار میکند. این دورهها شامل آموزشهای گسترده و کاربردی از مقدماتی تا پیشرفته میباشند و به شما کمک میکنند تا مهارتهای لازم برای توسعه نرمافزارهای متنوع و پیچیده با استفاده از پایتون را بدست آورید.
سخن مدرس با علاقه مندان
سلام، من امیرحسین احمدی کمازانی هستم، مدرس دوره های پایتون و هوش مصنوعی؛ در دوره آموزش برنامه نویسی پایتون با عنوان مجتمع فنی تهران پایتون در خدمتتون خواهم بود.
چرا مجتمع فنی تهران پایتون؟! این عنوان به این دلیل انتخاب شده است که در این آموزش جامع پایتون به همه مباحث مربوطه مسلط و برای برنامه نویسی در این زمینه آماده می شوید.
اما نه فقط با دیدن ویدئوهای آموزشی! در دوره آموزش پایتون علاوه بر ویدئوهای آموزشی به تمارین متعدد و پروژه های مختلفی که در سرفصل قید کرده ام نیز پرداخته می شود و با شما به عنوان دانشجوی دوره از طریق گروه تلگرام و قسمت پرسش و پاسخ پنل کاربریتان در ارتباط خواهم بود. خیالتان بابت رفع اشکالات که نقش اساسی تری حتی از ویدئوهای آموزشی در یادگیری برنامه نویسی دارد رااحت… من تا تبدیل شدن شما به متخصص پایتون یا بهتره بگم مجتمع فنی تهران پایتون در کنارتان هستم.
هدف از ارائه دوره برنامه نویسی پایتون چیست؟
سرفصل این آموزش حاصل تجربیات و فعالیت های چندساله در زمینه پایتون و هوش مصنوعی می باشد و با دقت و ظرافت انتخاب و تدریس شده است. شما با مطالعه دقیق سرفصل و بخش های مختلف آن به جامعیت دوره پی خواهید برد. در ادامه توضیحاتی درباره زبان پایتون و موارد مربوط به دوره قید شده است که خواندن آن خالی از لطف نیست.
در دوره مجتمع فنی تهران چه چیزهایی یاد خواهید گرفت؟
- شما قادر خواهید بود از پایتون برای حل مسائل کاری خود یا پروژههای شخصی استفاده کنید.
- شما یک پروتفولیو از پروژههای مبتنی بر پایتون ایجاد خواهید کرد که میتوانید به اشتراک بگذارید.
- یاد میگیرید که آخرین تغییرات پایتون 3 را برای برنامه نویسی بهتر استفاده کنید!
- با پایتون بازیها ایجاد کنید، مانند Tic Tac Toe و Blackjack!
- ویژگیهای پیشرفته پایتون را بیاموزید، مانند ماژول مجموعهها، کار با تصاویر، Web Scrapping، کار با زمان، فایل های PDF و …
- یاد میگیرید که از برنامهنویسی شی گرا و مفاهیم پیشرفته جدید آن همچون Composition، Delegation و … استفاده کنید!
- با اموزش پایتون از صفر میتوانید موضوعات پیچیده مانند decorators را راحت درک کنید.
- نحوه کار با محیط های توسعه و برنامه نویسی مختلف پایتون همچون VScode، JupyterNotebook و … یاد خواهید گرفت.
- بصورت کامل نحوه ایجاد رابطهای کاربری گرافیکی (GUI) را فرا میگیرید!
- کار با پایگاه داده برای ذخیره سازی داده ها در آموزش پایتون
- ساخت اپلیکیشن و دریافت فایل EXE آن با بهره گیری از تمام دانشی که در دوره بدست آورده اید.
پس از یادگیری دوره آموزش پایتون چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟
نیازمندیهای دوره پایتون
- دسترسی به یک کامپیوتر با اتصال به اینترنت.
آیا برنامه نویسی با پایتون درآمد خوبی دارد؟
بله، برنامه نویسی پایتون به علت تنوع کاربردها و تقاضای بالا در بازار کار، به برنامهنویسان درآمد خوبی ارائه میدهد. در ایران و در سالهای اخیر، فرصتهای شغلی زیادی حول زبان برنامه نویسی Python شکل گرفته و شرکتها وو تیمهای زیادی، خواستار استخدام برنامه نویسان کاربلد پایتون هستند. این موضوع در کشورهای خارجی نیز صادق است و فرصتهای شغلی زیادی پیرامون این زبان در جهان وجود دارد.
در ایران، برنامه نویسان پایتون بسته به مهارتها و تجربه خود، بین 8 میلیون تومان تا بیش از 35 میلیون تومان درآمد دارند. این مقدار در حوزههای مختلف متغیر است و ممکن است در سمتهای مهمی نظیر توسعه دهنده ارشد هوش مصنوعی یا مدیر پروژه، به بیش از 50 میلیون تومان نیز برسد. با نگاهی به آگهیهای اسخدام توسعه دهنده پایتون در سایتهای کاریابی ایرانی، میتوانید دید مناسبی نسبت به وضعیت درآمدی برنامه نویسان پایتون در ایران کسب کنید.
آیا پایتون برای توسعه بازی مناسب است؟
سیستم مورد نیاز برای اجرای پایتون
برای برنامه نویسی به زبان پایتون، باید به یک رایانه با مشخصات زیر دسترسی داشته باشید:
- پردازنده AMD یا Intel با پشتیبانی از سیستم عاملهای 64 بیتی. پردازندههای مبتنی بر معماری ARM برای پایتون مناسب نیستند.
- سیستم عامل ویندوز، مک یا لینوکس
- 4 گیگابایت رم
- 5 گیگابایت فضای خالی
مزایا و معایب پایتون
درست به مانند هر زبان برنامه نویسی دیگر، پایتون نیز دارای مزایا و معایب خاص خودش است. در ادامه به تفکیک با مهمترین مزایا و معایب این زبان آشنا میشوید.
مزایای Python
- شیء گرایی: پایتون از معماری شیء گرایی بهرهمند است. به زبان ساده، میتوانید یک پروژه را به تکههای کوچکی تحتعنوان یک (Object) کدنویسی کنید و آنها را در جای مناسب و در کنار یکدیگر قرار دهید.
- یادگیری اسان: با توجه به نزدیک بودن سینتکس پایتون به زبان انگلیسی، معمولا افرادی که میخواهند وارد حوزه برنامه نویسی شوند، از آن استفاده میکنند. شرکت در یک دوره آموزش زبان پایتون، شروع مناسبی برای ورود به دنیای جذاب برنامه نویسی است.
- مقیاس پذیری: همانطور که در بخش ویژگیهای پایتون اشاره کردیم، پایتون یک زبان برنامه نویسی مقیاس پذیر است. به این صورت که هم برای پروژههای کوچک و تمرینی مناسب است و هم امکان استفاده در پروژههای تجاری و بزرگ را دارد؛ همانطور که شرکتهای بزرگی نظیر گوگل و متا، از آن استفاده میکنند.
- کتابخانههای گسترده: پایتون دارای تعداد قابل توجهی کتابخانه استاندارد است که در موارد مختلف کاربرد دارند. استفاده از کتابخانهها باعث کاهش حجم کدهای نوشته شده در پروژه میشود.
- افزایش بهرهوری توسعه دهندگان: با توجه به وجود کتابخانههای متعدد و طراحی شیء گرایی تمیز در پایتون، بهرهوری برنامه نویسان را تا 10 برابر نسبت به زبانهای برنامه نویسی دیگر نظیر جاوا، پرل، C و C++ افزایش میدهد.
معایب Python
- سرعت پایین: درست است که گفته میشود پایتون یک زبان برنامه نویسی با سرعت بالا است، اما نسبت به زبانهای دیگر نظیر JS و C++، از سرعت اجرای کمتری برخوردار است. این مشکل به دلیل مفسری بودن پایتون است که نیاز دارد کدهای برنامه را خط به خط بررسی کند.
- طراحی پیچیده: در برخی موارد، استفاده از زبان پایتون در یک پروژه با پیچیدگیهای زیادی همراه است و برنامه نویسان نیاز به نوشتن کدهای بسیاری برای حل یک مشکل نسبتا ساده دارند. این مشکل باعث میشود در پروژههای پیچیده، افراد متخصص و باتجربه به جای مبتیدان به کار گرفته شوند.
- محیط برنامه نویسی: معمولا برنامه نویسان خبره پایتون پیشنهاد میکنند از آن روی سیستم عامل لینوکس استفاده شود. این موضوع به دلیل مشکلاتی است که برنامه نویسانی که از ویندوز استفاده میکنند، با آن مواجه میشوند. لینوکس سازگاری بهتری با پایتون دارد. البته امکان راه اندازی لینوکس در ماشین مجازی بدون نیاز به حذف ویندوز هم وجود دارد.
- ضعف در توسعه نرم افزارهای موبایل: علیرغم اینکه پایتون جای خود را در بین توسعه دهندگان نرم افزارهای دسکتاپ باز کرده، اما هنوز در بخش موبایل با مشکلات زیادی روبرو است. به همین دلیل، برنامههای موبایلی زیادی با استفاده از پایتون توسعه پیدا نکردهاند.
مقایسه پایتون و جاوا اسکریپت
یادگیری JS نسبت به پایتون با پیچیدگیهای بیشتری همراه است؛ برای مثال سینتکس آن در نگاه اول کمی گیج کننده است و مقداری پیچیدگی بیشتری نسبت به پایتون دارد. با این وجود، اگر بخواهید یکی از این دو را تا سطوح حرفهای یاد بگیرید، مسیر نسبتا مشابهی را طی خواهید کرد.
مقایسه پایتون و PHP
از نظر سهولت یادگیری، یادگیری PHP بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق میافتد؛ زیرا از ابتدا مشخص است در چه حوزهای فعالیت خواهید کرد. در پایتون، این مورد تحت تاثیر همه منظوره بودن زبان پایتون قرار میگیرد؛ زیرا ابتدا باید پایتون را تا سطح پیشرفته فرا بگیرید و پس از آن، وارد یک حوزه برنامه نویسی شوید و دانش موردنیاز در آن زمینه را کسب کنید. این موارد در PHP وجود ندارد.
مورد دوم، کاربردهای این دو زبان است. اصولا PHP منحصرا به توسعه سمت سرور سایتهای داینامیک و وباپلیکیشنها محدود میشود؛ این در حالیست که پایتون امکان استفاده در طیف گستردهای از حوزهها را دارد.
از نظر بازارکار نیز هر دو زبان دارای بازارکار مناسبی در ایران و جهان هستند. درآمد یک توسعه دهنده PHP در آمریکا بین 65,000 دلار تا بیش از 110,000 دلار در سال است. طبق آگهیهای استخدام منتشر شده در سایتهای کاریابی ایرانی، درآمد توسعه دهندگان PHP در ایران چیزی بین 8 تا 35 میلیون تومان در ماه است.
مقایسه پایتون و C++
زبان C++ یک زبان سطح میانی است؛ بنابراین کدهای آن نسبت به پایتون کمی نامفهوم به نظر میرسند. همین مورد به تنهایی کافی است که بگوییم یادگیری پایتون برای تازهکاران، بسیار سادهتر از C++ است.
در بخش کاربردها، با توجه به این موضوع که C++ درست مانند پایتون، یک زبان برنامه نویسی همهمنظوره است، اما در بخشهای متفاوتی استفاده میشود. بازیسازی، توسعه کامپایلر، توسعه سیستم عامل، توسعه نرم افزارهای حجیم، رباتیک و هوش مصنوعی، نمونهای از کاربردهای C++ هستند. البته این زبان محدود به این حوزهها نبوده و در هرکجا قابل استفاده است.
از نظر درآمد، با توجه به این موضوع که زبان C++ یک زبان برنامه نویسی قدیمی است، اما همچنان بازارکار خوبی دارد. تنها شرط لازم برای استخدام به عنوان یک برنامه نویس C++، این است که در آن به یک متخصص تبدیل شوید. در این صورت چیزی بین 20 تا 50 میلیون تومان در ماه درآمد خواهید داشت.
سازمانها و شرکتهایی که از پایتون استفاده میکنند
همانطور که گفته شد، از Python در حوزههای مختلف برنامه نویسی استفاده میشود و امکان پیاده سازی پروژههای تجاری بزرگ نیز با استفاده از آن وجود دارد. در لیست زیر، برخی از بزرگترین شرکتهایی که از پایتون در پروژههای خود استفاده میکنند را مشاهده میکنید:
- گوگل Google
- اینتل Intel
- ناسا NASA
- آی بی ام IBM
- پیکسار Pixar
- متا Meta (فیسبوک سابق)
- آمازون Amazon
- اسپاتیفای Spotify
- نتفلیکس Netflix
- اوبر Uber
- پینترست Pinterest
منابع مکمل برای یادگیری پایتون
پس از اتمام دوره مجتمع فنی تهران پایتون، نیاز است که دانش خود را بهروز نگه دارید و همواره در حال تمرین و یادگیری مباحث بیشتر باشید. در ادامه چند منبع به عنوان مکمل برای دوره مجتمع فنی تهران پایتون را به شما معرفی میکنیم.
سایت رسمی پایتون Python.org
سایت رسمی بهترین منبع مکمل برای دوره آموزش پایتون از صفر است. این سایت تمامی مباحث و راهنماییهای لازم را درون خود جای داده و به تنهایی، به عنوان یکی از منابع عالی برای یادگیری پایتون به شما میرود. در صورتی که در حین توسعه یک پروژه به مشکلی برخورد کردید، اولین کار این است که داکیومنتهای سایت رسمی Python را بررسی کنید.
سایت W3School
سایت را همه توسعه دهندگان وب میشناسند. این سایت یک مرجع رایگان برای یادگیری طراحی وب است که آموزشهایی به زبان ساده و به صورت کاملا رایگان ارائه میدهد. زبان Python یکی از زبانهای تدریس شده در این سایت است که میتواند به عنوان یک منبع برای یادآوری مباحث مورداستفاده قرار بگیرد. همچنین با استفاده از این سایت، میتوانید فریمورک جنگو را نیز فرا بگیرید.
کتاب The Hitchhiker’s Guide to Python
این کتاب برای توسعه دهندگان پایتون در سطوح متوسط به بالا مناسب است و بیشتر روی مباحثی نظیر نوشتن کدهایی با قابلیت استفاده مجدد مانور میدهد. توصیه می شود جهت آشنایی با سایر کتاب های آموزش پایتون مقاله را مطالعه نمایید.
شما می توانید نظرات، پیشنهادات و انتقاد های خود را در مورد دوره آموزش جامع پایتون در بخش نظرات سایت با ما در میان بگذارید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهترین آموزش پایتون با سرفصل های جامع" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی, کسب و کار ایرانی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهترین آموزش پایتون با سرفصل های جامع"، کلیک کنید.