فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور
دکتر شهاب/فارس رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با تأکید بر آگاهیبخشی در جامعه نسبت به اهمیت مصرف نان کامل، از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد.
حسن امامی رضوی امروز، ۱۲ دیماه در کنگره نان کامل و فرآوردههای غلات که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال برگزاری است، گفت: از دانشگاههای نسل چهارم و پنجم انتظار میرود که با شناسایی دغدغهها و چالشهای مردم، برای رفع آنها پیگیر و پاسخگو باشند.
وی از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد و افزود: ثمربخشی اهداف اینگونه رویدادهای علمی، نیازمند آگاهی و ایجاد تقاضا در سطح جامعه است و مردم باید از اهمیت نان کامل و نقش آن در سلامت آگاهی یابند که در این زمینه باید به موضوعاتی نظیر قیمت مناسب و کیفیت مطلوب نیز توجه شود.
امامی رضوی، امنیت غذایی را زیربنای دیگر ابعاد امنیت دانست و افزود: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه اقشار مردم جامعه به غذای سالم، کافی و مطلوب است که در این زمینه لازم است بر اقشار آسیبپذیر و کمبرخوردار، تمرکز بیشتری صورت گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی کشور اشاره کرد و گفت: بهبود کیفیت نان، همچنین آرد کامل و سبوسدار، در این سند مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، نان را برکت سفره مردم دانست که حرمت آن، در فرهنگ ایرانی از گذشته مورد توجه بوده و در فرمایشات ائمه دینی نیز بر آن تاکید شده است.
وی توجه به اهمیت مصرف نان و حبوبات در برنامه غذایی را از جمله مسائل مورد تأکید در اسناد بینالمللی و سازمان جهانی بهداشت عنوان کرد و گفت: در فرهنگ ایرانی و در برنامه غذایی ایرانیان، میزان مصرف نان بالاست و بر همین اساس، توجه به سلامت آن اهمیت ویژهای دارد.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف و به ریاست رئیس جمهور، از جمله محورهای مورد بررسی در این شورا را سلامت نان مصرفی مردم برشمرد.
وی با بیان اینکه برنامه بهبود کیفیت نان و آرد، در سال ۱۴۰۱، در سند ملی دانشبنیان امنیت غذا و تغذیه نیز به تصویب رسیده است، گفت: دستیابی به اهداف مرتبط با سلامت نان نیازمند تعامل و مشارکت دوسویه مردم و دستگاههای متولی است، لذا در مبحث سلامت نان، باید به نحوی در جامعه مطالبهگری ایجاد شود که شاهد توسعه راهاندازی کارخانهها و مراکز عرضه نان سالم و کامل باشیم.
مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور اضافه کرد: ذائقه مردم یه یکباره تغییر نمیکند و در این زمینه لازم است به تدریج، برنامهریزی شده و گام برداشت.
به گزارش دکتر شهاب، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز کنگره ملی نان کامل و فرآوردههای غلات، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور مسئولان، دستاندرکاران و علاقهمندان این حوزه آغاز شده و تا ۱۳ دی، در مجتمع ولایت ادامه دارد.
پایان خبر دکتر شهاب
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور"، کلیک کنید.