نگرانی نیمی از والدین ایرلندی از خطرات فضای مجازی برای کودکان

نگرانی نیمی از والدین ایرلندی از خطرات فضای مجازی برای کودکان

داده های مطالعه یک موسسه پژوهشی ایرلندی که روز گذشته (سه شنبه) منتشر شد، نشان می دهد تقریباً یک چهارم کودکان شش ساله گوشی هوشمند دارند و در عین حال بیش از نیمی از والدین در مورد اینکه بتوانند به طور موثر از فرزندانشان در برابر خطرات فضای آنلاین محافظت کنند، مطمین نیستند.

به گزارش دکتر شهاب، همچنین بیش از 80 درصد از والدین احساس می کنند که مسیولیت حفاظت از فرزندان در برابر مشکلات ناشی از فضای مجازی بر عهده آنها است.

نظرسنجی از 900 تن از والدین کودکان پنج تا 17 ساله با دسترسی به گوشی هوشمند انجام شد. این مطالعه نشان می دهد که بیش از یک چهارم والدین به شدت نگران خطرات فضای مجازی، آزار و اذیت سایبری و … هستند. آن ها همچنین نگرانی هایی هم در مورد اعتیاد به رسانه های اجتماعی و محتوای مربوط به خودآزاری داشتند.

این یافته ها بر محیط های پرخطری که در آن برخی از کودکان به دنیای آنلاین دسترسی دارند، تاکید می کند.

تقریباً یک چهارم (24 درصد) از کودکان شش ساله گوشی هوشمند خود را دارند و 45 درصد از کودکان 10 ساله مجاز به استفاده از تلفن هوشمند خود در اتاق خواب خود هستند. فقط 28 درصد از والدین از کنترل هایی برای محدودیت استفاده کودکان از فضای آنلاین استفاده می کنند.

به گفته کارشناسان، همان قوانینی که برای محافظت از کودکان در فضای فیزیکی اعمال می شود در فضای آنلاین نیز می بایست برقرار شود.

همچنین نظارت بر دسترسی به اینترنت در تعطیلات آخر هفته و تعطیلات، کمتر است. حدود 80 درصد از والدین کودکان 11 ساله با تلفن های هوشمند می گویند که دسترسی فرزندشان به اینترنت فقط گاهی اوقات تحت نظارت است یا هرگز تحت نظارت نیست.

ایمنی هر کودکی با دسترسی بدون نظارت به دستگاه های هوشمند در خطر است

والدین باید بدانند که ایمنی هر کودکی با دسترسی نامحدود و بدون نظارت به دستگاه های هوشمند در خطر است. اینکه کودکان زیر پنج سال و پنج ساله اجازه دارندبه تنهایی در اتاق خواب خود به گوشی های هوشمند دسترسی داشته باشند، یک زنگ خطر است.

به گزارش روزنامه «آیریش تایمز»، «دبی کولینین»، روان درمانگر کودک و نوجوان، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین وظایف ما به عنوان والدین، ایمن نگه داشتن فرزندانمان چه آفلاین و چه آنلاین است. دانش قدرت است و در عصر دیجیتال امروزی، ایجاد مرزهای روشن و توانمندسازی فرزندتان با اطلاعات مناسب، ضروری است.

پیشنهاد محدودیت استفاده کودکان از گوشی هوشمند در چین

در چین نیز در واکنش به همین نگرانی ها، سازمان نظارت بر فضای مجازیِ این کشور پیش تر پیشنهادی را مبنی بر محدودیت استفاده افراد زیر 18 سال از گوشی هوشمند ارایه کرده است.

طبق قانون پیشنهادی، کودکان می توانند حداکثر دو ساعت در روز از تلفن هوشمند خود استفاده کنند.

چهار سال پیش، چین برای دسترسی به برخی بازی اینترنتی کودکان نیز محدودیت هایی وضع کرد. قوانین پیشنهادی اداره فضای مجازی چین همچنین دسترسی کودکان به اینترنت از طریق دستگاه های تلفن همراه بین ساعت 22  تا  شش صبح به وقت محلی را ممنوع می کند.

این پیشنهاد از دست اندرکاران این صنعت از جمله سازندگان دستگاه های تلفن همراه و اپ ها و اپ استورها می خواهد تا عملکردی به نام «وضعیت زیر سن» (سن حداقلی) برای تعیین محدودیت های استفاده در برنامه های خود نصب کنند.

این محدودیت، بسته به سن کاربران متغیر است. در حالی که نوجوانان بین 16 تا 18 سال هر روز دو ساعت مجاز به تماشای صفحه نمایش خواهند بود، برای کودکان زیر هشت سال هشت دقیقه در نظر گرفته شده است.

قانون منع استفاده کودکان زیر 16 سال از رسانه های اجتماعی در «فلوریدا»

قانونگذاران فلوریدای آمریکا نیز اخیرا لایحه ای را به تصویب رساندند که بر اساس آن پلتفرم های رسانه های اجتماعی اجازه نمی دهند نوجوانان زیر 16 سال حساب کاربری داشته باشند.

این در حالی است که بقیه افراد نیز می بایست سن خود را به تایید برسانند.

این اقدام افراد زیر 16 سال را از ایجاد یک حساب کاربری جدید در رسانه های اجتماعی منع می کند و پلتفرم ها را ملزم می کند تا حساب های کاربری موجود و متعلق به افراد زیر 16 سال را نیز حذف کنند.

این لایحه در مجلس فلوریدا با 106 رای موافق در مقابل 13 رای مخالف به تصویب رسیده است.

کارشناسان در ایالات متحده سال گذشته هشداری درباره خطرات رسانه های اجتماعی برای کودکان منتشر کردند. آنها اظهار کردند تحقیقات بیشتری برای درک تاثیرات منفی شبکه های اجتماعی بر نوجوانان مورد نیاز است اما می توان گفت که رسانه های اجتماعی خطری برای سلامت روان و رفاه کودکان محسوب می شود.

به گزارش روزنامه گاردین، فلوریدا یکی از چندین ایالتی است که اخیراً برای محدود کردن قرار گرفتن نوجوانان در رسانه های اجتماعی اقدام کرده است. سال گذشته «یوتا»، اولین ایالت در این کشور بود که افراد زیر 18 سال را از استفاده از رسانه های اجتماعی بدون رضایت قیم منع کرد.

استفاده از هر وسیله و فناوری در زندگی، نیاز به آموزش و مدیریتِ کاربری دارد و از آنجا که موبایل یک وسیله شخصی است، وظیفه اصلی در مدیریت استفاده صحیح از آن بر عهده خود شما است به گونه ای که با رعایت زمان بندی و اولویت ها، از آسیب احتمالی در امان بمانید و این امر نیازمند آن است که اطلاعات خود را درباره خطرات و عوارض احتمالی استفاده افراطی و کنترل نشده از ابزار دیجیتال افزایش داده و در عین حال این اطلاعات را همگام با تکامل این فناوری به روز کنید.

همه ما می دانیم که موبایل از بسیاری جنبه ها زندگی ما را متحول کرده و در اغلب موارد دستیاری مفید و پرکاربرد است. این وسیله به شما کمک می کند تا با خانواده و دوستان خود در سراسر جهان در ارتباط باشید، قرارهای شغلی، کسب و کار و انجام امور مالی و برگزاری جلسات کاری به موقع و سودمند داشته باشید، در صورت گم شدن با مسیریابی سریع و دقیق شما را راهنمایی می کند، برای کارهای روزمره دیگر مثل خرید و دستیابی به اطلاعات به شما کمک می کند و حتی برای بسیاری از ما امکانات سرگرمی آن باعث شده که این وسیله همدم هر روزمان شود و گاهی در طول روز شاید حتی بیشترین زمان خود را صرف وقت گذراندن با گوشی می کنیم، اما فراموش نکنید که این رفیق هوشمند اگر درست استفاده نشود می تواند جنبه های منفی هم داشته باشد.

پایان خبر دکتر شهاب

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نگرانی نیمی از والدین ایرلندی از خطرات فضای مجازی برای کودکان" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نگرانی نیمی از والدین ایرلندی از خطرات فضای مجازی برای کودکان"، کلیک کنید.